Kadirli Belediye Başkanı Tarhan'a Teşekkür Kupası

OSMANİYE - Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan'a, güreşe verdiği maddi ve manevi destekten dolayı teşekkür kupası hediye edildi.

Kadirli Karakucak Güreş Ağası ve İşadamı Bilal Artıkaslan ile Adil Özkale Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Milli Güreşçi Seçkin Özkale, makamında ziyaret ettikleri Tarhan'a güreşe verdiği destekten dolayı Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından gönderilen teşekkür kupasını takdim etti.

Tarhan, ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederek, ata sporu güreşe her zaman destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini söyledi.

Kendisinin de gençliğinde güreş sporu yaptığını, belediye olarak spora ve sporcuya sahip çıktıklarını ve her zaman destek vereceklerini anımsatan Tarhan, tüm spor branşlarında desteklerinin devam ettiğini kaydetti.

Bu yıl 5'inci kez Güreş Ağası seçilen İşadamı Bilal Artıkaslan ise ata sporu güreşe verilen desteğin çok önemli olduğunu belirterek, daha önce olduğu gibi bu yılda ata sporu güreşe verdiği maddi ve manevi destekten dolayı Belediye Başkanı Ömer Tarhan'a teşekkür etti.

Adil Özkale Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Milli Güreşçi Seçkin Özkale de geleceğin dünya, olimpiyat ve Türkiye şampiyonlarının Kadirli'den çıkması için herkesi spora ve sporcuya destek vermeye davet etti.

Kaynak: AA