Korkuteli Ak Parti'den İstişare Toplantısı

Korkuteli AK Parti ilçe teşkilatı yönetim kurulu, köy ve belde başkanları ile istişare toplantısı düzenlendi.

Korkuteli Ak Parti'den İstişare Toplantısı
İlçe binasında gerçekleşen istişare toplantısında konuşan AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Karaceliloğlu, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce’ye yüklendi.

Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce’nin 2009 seçim beyannamesi broşürünü salonda bulunanlara gösteren AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı Hüseyin Karaceliloğlu, “Neler söylediler, neler yaptılar her şeyin takipçisiyiz. Zamanı gelince vatandaşa anlatacağız. Bazı hizmetleri beceremedikleri için yapamıyor, sonra da kalkıp engelliyorlar şeklinde konuşuyorlar. Kim hangi hizmeti engelliyormuş? Çıksın açıklasın biz de bilelim” dedi.

Belediye Başkanı Hasan Gökce yüzünden paraların nereye gittiğinin belli olmadığını anlatan Karaceliloğlu, şöyle konuştu: "Arıtma için çıkan ve yarısı hibe olan krediyi kullanamadı. Sadece 500 bin lirasını alabildi. Oysa 3 milyon TL kredi çıkmıştı ve yarısı hibeydi. Kanalizasyon için hane ve işyeri başına 600 lira topladılar. 24 bin konut ve 1000 işyeri varsa bu rakam 15 milyon TL yapar, hadi yarısı toplandı diyelim, eski parayla 7,5 trilyon lira. Bu paranın nereye gittiğini bilen yok. Hal ve otogar için 6 milyon kredi borçlandı, ama nereye kullandığı belli değil. Sonra da çıkıyor mağdur edebiyatı yapıyor. Seçim beyannamesinde verdiği vaatlerin hangisini gerçekleştirdi. Beğenmedikleri Başkanvekili Ali Kocabörek’in yaptığı mezbaha, arıtma ve manavlar çarşısından başka ne yapıldı. Antalya caddesinin durumu ortada.” Belediyeye 200’e yakın işçi alındığını iddia eden Karaceliloğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Belediyeye alınan 200 işçinin ne yaptığı belli değil, işçileri seçim yatırımı için aldı. Yani onların ve ailelerinin oylarını almak için bizim paralarımızı onlara veriyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın’ın biraya, sanatçı ve sinemalara paraları akıttığı gibi bizim başkan da işçilere para akıtıyor.”
Karaceliloğlu, Uzunoluk deresinin yapılmasını 2013 programına aldırttıklarını ve parasını ayırttıklarını ifade etti.

Korkuteli Belediyesinin dere kenarında kamulaştırma yapmadığı için çalışmaların yapılamadığını belirten Karaceliloğlu, şunları söyledi: “Beni küçümseyerek çimdiği dere dediği yer 2013 yatırım programına alınarak parasını ayırttık ama Belediye Başkanımız kamulaştırmayı yapıp D.S.İ’ye teslim etmediği için çalışma başlatılamıyor. Yeni yapılan hastanenin karşısındaki arsa ve üniversitenin yanındaki arsaların satışları ne oldu? Başkan ilçenin içme suyu sorununu çözemiyor, sonra da 'engelleniyorum' diyor. Kim engelliyorsa çıksın açıklasın”
Son olarak Karaceliloğlu, “Korkuteli’de her köye, kasabaya ulaşarak hizmeti kendimize bir borç biliyoruz. Bizim ulaşamadığımız noktalarda ise köy ve kasabada yaşamakta olan insanlarımız bizlere ulaşarak gerekenin yapılması noktasında bizlerle irtibatlaşıyor, böylece hizmetin gitmediği nokta belde ve köy kalmıyor” dedi.

Kaynak: İHA