Hisarcık Lisesi Öğretmenleri ve Mezunları 30 Yıl Sonra Buluştu

Kütahya’nın Hisarcık ilçesindeki, Hisarcık Lisesi'nde görev yapan öğretmen ve mezun olan öğrenciler, 30 yıl sonra ilk kez buluştular.

Hisarcık Lisesi Öğretmenleri ve Mezunları 30 Yıl Sonra Buluştu
Yurdun dört bir yanından gelerek Hisarcık Belediye Parkı'nda toplanan 1983-1991 yılları arasında Hisarcık Lisesi'nde farklı zamanlarda görev yapan 22 öğretmen ve mezun olan yaklaşık 350 öğrenci aileleriyle birlikte sevinci ve hüznü bir arada yaşadılar. Bu önemli buluşmada 1983 yılında Hisarcık Lisesinden mezun olan Belediye Başkanı Mehmet Akbaş da hazır bulundu.

Sosyal paylaşım sitesinde açılan sayfa aracılığıyla duyurulan etkinlikte 1983-1991 yılları arasında Hisarcık Lisesinde çeşitli branşlarda görev yapan öğretmenler ve mezun olan öğrenciler, yılların hasretini bu buluşmada giderdi. Gece müzik eşliğinde şarkılar söylenip, oyunlar oynandı.

Buluşma organizasyonu hayata geçiren 5 kişilik ekipte bulunan Osman Bilgin, duygularını şöyle aktardı:
“Hisarcık lisesinden mezun olan İsmail Altınok, İbrahim, Sak, İbrahim Arlı ve Cemil Şimşek isimli arkadaşlarla böyle bir buluşma tertip etmeye karar verdik ve bunu Nisan ayından itibaren sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla tüm katılımcılara duyurduk. Gün geçtikçe etkinliğe katılacaklarını bildirenlerin sayısı arttı ve sonuçta umduğumuzdan da fazla katılım oldu. Tüm arkadaşlar unutamayacakları, farklı ve keyifli saatler geçirdiler. Öğretmen ve öğrenci arkadaşlarla seneye tekrar burada buluşma kararı alarak vedalaştık. Uzun yollar kat ederek buluşmaya katılan tüm öğretmenlerime ve mezun arkadaşlara çok teşekkür ediyorum”

Kaynak: İHA