Devrek’te Engelliler İçin Şölen Düzenlenecek

Devrek’te engelliler için dernek tarafından eğlence şöleni düzenlenecek.

Devrek’te Engelliler İçin Şölen Düzenlenecek
Zonguldak’ın Devrek ilçesinde faaliyette bulunan Devrek Engelli Vatandaşlara Yardım ve Dayanışma Derneği tarafından ilçede ve köylerinde ikamet eden engelli çocuklar ve yetişkinler için eğlence şöleni düzenlenecek.

Çarşamba günü Devrek’in Karşıyaka Mahallesi Zübeyde Hanım Aile Çay Bahçesinde düzenlenecek olan etkinlikle ilgili bilgi veren Dernek Başkanı Songül Malkoç. Devrek Engelli Vatandaşlara Yardım ve Dayanışma Derneği tarafından 3 Temmuz Çarşamba günü 17:00 ile 19:00 saatleri arasında Karşıyaka Zübeyde Hanım Aile Çay Bahçesinde düzenlenecek olan şölende sanatçılarımız Remzi Budak ve Ayhan Alaz’ın güzel yorumlarıyla engelli aileleriyle çocukları birlikte eğlenip aynı akşam saat 19:00 ile 20:00 saatleri arasında da engelli çocuklar Lunapark’ta gönüllerinde eğlenme fırsatı elde edecekler” dedi.

Malkoç” Engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşama kazandırmak adına planladığımız projelerimizi Devrek halkından da aldığımız destekle gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bu anlamda da sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın toplum hayatında yoğunluk kazandığı Ramazan ayı nedeniylede engelli aile ve çocuklarımıza bir şölen düzenleyeceğiz.3 Temmuz Çarşamba günü saat 17.00 İla 19.00 arası, Karşıyaka Zübeyde Hanım Aile Çay Bahçesinde ses ve saz sanatçılarımız Remzi Budak ve Ayhan Alaz’ın güzel yorumlarıyla renk katacağı eğlencemizde, engelli hemşerilerimizi bir nebze olsun yaşamın sıkıntılarından uzaklaştırmaya çalışacağız. Yine aynı gün saat 19.00 ile 20.00 arasında Karşıyaka Mahallesindeki Lunaparkımızda engelli çocuklarımız bizlerin ve ailelerinin gözetiminde gönüllerince eğlenebileceklerdir. Ben buradan bölgemizdeki tüm engelli aileleri ve çocuklarımızı şölenimize davet ediyorum. Bugüne kadar yaptığımız bütün etkinliklerde bizlerin yanında olan siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcilerini, özelliklede saygıdeğer Devrek halkını bu özel günde yanımızda görmekten ayrıca büyük onur duyarız” dedi.

Kaynak: İHA