Başbakan Yardımcısı Arınç, Konya'da

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Gençlerin, genç yaşta bile evliliklerinde çok büyük faydalar olduğuna inanıyoruz. Toplumun en küçük nüvesi aile ise onun güçlü olması ve inşallah güzel duygu ve düşüncelerle devam etmesi herkesi mutlu ediyor" dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Kerim Özkul'un oğlu Abidin Özkul ile Havvanur Gozcu çiftinin Konya'daki bir restoranda düzenlenen düğün törenine katılan Arınç, çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Evliliğe, sünnet, aile, örf, adet, göreneklere, aile yuvasının kurulmasına çok önem verdiklerini vurgulayan Arınç, "Biz de teşvik ediyoruz. Gençlerin, genç yaşta bile evliliklerinde çok büyük faydalar olduğuna inanıyoruz. Toplumun en küçük nüvesi aile ise onun güçlü olması ve inşallah güzel duygu ve düşüncelerle devam etmesi herkesi mutlu ediyor" diye konuştu.

İki değerli, yetişmiş, evliliğin sorumluluğuna sahip gencin hayatlarını birleştirdiklerini dile getiren Arınç, şöyle devam etti:

"Bundan daha büyük mutluluk olmaz. Her günleri bugün kadar sevinçli olur inşallah. Şüphesiz hayatın çileli, sabır isteyen günleri de olacaktır. Her gün birbirlerini daha çok severek ve güvenerek zorlukları aşacaklardır. Allah bu güzel iki gence birbirinden güzel, hayırlı evlatlar nasip etsin, onları iyi yetiştirsinler. Toplum onlardan mefaaat görsün, geleceğimiz nesilleri en iyi şekilde yetiştirsinler.''

Arınç daha sonra aile cüzdanını gelin Havvanur Gozcu'ye verdi. Çiftin nikah şahitİiklerini Başbakan Yardımcısı Arınç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek ve AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş yaptı.

Nikahın ardından davetlilere Konya düğün pilavı ikram edildi.

Kaynak: AA