Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi Sergileri Devam Ediyor

Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi tarafından belde ve köylerde açılan nakış kursu sergilerinde sona yaklaşılıyor.

Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi Sergileri Devam Ediyor
Seyrekli, Kayaköy ve Köseler köylerinde açılan sergiler ilgi görüyor.
Seyrekli köyü sergi açılışında Seyrekli İlkokulu ana sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu mehteran gösterisi izlendi. Minik öğrencilerin gösterisinden sonra sergi, Köy Muhtarı İlyas Güntürk ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Serdar Ergin tarafından açıldı. Kursiyerlerin el emeği göz nuru eserler ziyaretçilerden ilgi gördü.

Kayaköy Merkez Camii kütüphane binasındaki kurs merkezinde açılan serginin açılışında Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ergin bir konuşma yaptı. Ergin, Halk Eğitimi Merkezi faaliyetlerini desteklerini esirgemeyen ve kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan Bademli Belediye Başkanı Selahattin Kundak ve Kayaköy Belediye Başkanı Ali Akkaşlı ile kurs yerlerinin sağlanması konusunda desteğini esirgemeyen Ödemiş Müftüsü Mustafa Bilgiç’e kurumu ve kendisi adına teşekkür etti. Sergi açılışı Kayaköy Belediye Başkanı Akkaşlı ve Bademli Belediye Başkanı Kundak ile birlikte yapıldı.

Köseler köyü sergisi de, nakış kursiyerleri ve köy halkının katıldığı program ile açıldı. Açılış öncesi Köseler İlkokulu öğrencilerinin sunduğu halk oyunları gösterisi ilgi gördü.
Kaynak: İHA