BBP Genel Başkanı Destici, Eskişehir'de

Eskişehir - BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Sivrihisar ilçesinde partisinin yeni ilçe binasının açılışına katıldı.

Destici, açılışta yaptığı konuşmada, maneviyatı yüksek kişilerin mezarlarının bulunduğu, tarihi önem sahip Sivrihisar'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sivrihisar'ın sorunlarını yakından bildiğini anlatan Destici, "Sorunları el birliğiyle çözmek için çalışacağız. Sivrihisar tarihi, kültürü ve barındırdığı her türlü zenginliğe rağmen hak ettiği yere gelememiş, göç vermiş ve vermeye de devam etmektedir. El ele verip, Sivrihisar'ı hak ettiği yere taşıyalım. Sivrihisar'ı Türkiye'nin yıldızı yapalım" dedi.

Mustafa Destici, ülke gündemine de değinerek; Türkiye'yi yönetenlerin ve muhalefetin, ülkenin asli gündemleri yerine suni gündemler oluşturduğunu iddia etti. Türkiye'nin terörü konuşması gerektiğinin altını çizen Destici, şöyle devam etti:

"Suriye sınırında 51 vatandaşımızın öldüğü Reyhanlı olayını konuşmamız gerekiyorken, suni gündemler oluşturuluyor. Biz vefasız bir millet miyiz? Ne çabuk unutuyoruz. 'Çözüm süreci' dedikleri ve bizim başından beri karşısında olduğumuz PKK ile yapılan bu süreçte, sorun çözüldü mü? Terör bitmiş midir? PKK çekilmemiştir ve çekilmeyecektir. Biz bu vatanı emlak borsasından almadık. Bu vatanın her bir karış toprağı şehit kanıyla sulanmıştır. Bu nedenle toprağımızın her bir karışı kutsaldır."

Konuşmanın ardından yeni ilçe binasının açılışı gerçekleştirildi.

Kaynak: AA