Babalar tavla turnuvasında buluşuyor

Kipa, babalar için birbirinden özel kampanyalarla farklı hediyelerin yanı sıra, tüm ailenin katılabileceği etkinlikler sunuyor.

Babalar tavla turnuvasında buluşuyor
Perakende şirketi Kipa, Babalar Günü'ne özel hediye alternatifleri, kampanyalar, yarışma ve etkinlikler sunuyor.

Kipa, hem kaliteli hem de ekonomik alternatiflerle, babalara en çok yakışan hediyeyi bulmayı kolaylaştırıyor.

“En bakımlı benim babam”

Babalarına kişisel bakım ürünü ya da giyim eşyası hediye etmek isteyenler için, Kipa tüm erkek giysilerinde yüzde 20 indirim uyguluyor. Babalar Günü'nün en tercih edilen ürünleri arasında yer alan cep telefonları ve saç kesme makinesi gibi kişisel bakım aletleri de uygun fiyatlarla Kipa raflarında. Tüm bay parfümlerinde ise yüzde 40 indirim yapılıyor.

Kipa, babalarına Piranha Tablet alanlara Sinbo tıraş makinesi de hediye ederek, babalara birden faza hediye alınması mümkün kılıyor.

“Babalar Tavla Turnuvasında Buluşuyor”

Kipa, bu özel günden aileleri ile keyifli vakit geçirmeyi isteyen babalara özel etkinlikler de sunacak. İzmir Çiğli ve Bornova, Edremit, Kocaeli, Konya, Derince, Yalova, Salihli, Balıkesir, Keşan, Kuşadası, Edirne, Mersin'deki Kipa Aile Kulüpleri'nde tavla turnuvaları düzenlenecek.

Konya Aile Kulübü Türk Sanat Müziği kursiyerleri,16 Haziran Pazar günü, 14:00-15:00 arasında, Halk Eğitim Merkezi'nin de katılacağı, Babalar Günü'ne özel bir konser verecekler. Balıkesir Aile Kulübü'nde babalar ve çocukları için eğlenceli yarışmalar ve 16 Haziran Pazar günü saat 15:00'te tiyatro gösterisi gerçekleşecek.

Çiğli Aile Kulübü'nde 15 Haziran saat 18:00'de, Forum Bornova Aile Kulübü'nde de saat 13'te tiyatro sergilenecek. Derince Aile Kulübü'nde, 15 Haziran Cumartesi günü, 12:00-14:00 saatleri arasında “Babama En Güzel Tişörtü Ben Boyarım” etkinliği yapılacak.

Benim Babam Yılın Babası

1-16 Haziran tarihleri arasında, 7-12 yaş arasındaki çocuklar için kısa kompozisyon yarışması gerçekleştirilecek. “Benim Babam Yılın Babası!” konulu yarışmaya katılmak için minikler Kipa AVM'lerde kurulacak etkinlik desklerine kayıt yaptırdığı anda maksimum 50 kelime ile kısa kompozisyonlarını yazacak.

Birinciye 500 TL, ikinciye 250 TL, üçüncüye 100 TL'lik hediye çeklerinin verileceği yarışmada toplam 60 çocuk ödüllendirilecek. Kazananlar hediye çeklerini Kipa AVM içindeki mağazalarda dilediği gibi harcayabilecek. Sonuçlar 1 Temmuz'da duyurulacak.