2012 Türkiye Performans Birinciliği Sakarya'nın

Sakarya - Sakarya Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü, 2012 yılının Türkiye'deki en iyi performansı seçildi.

İŞKUR Genel Müdürlüğü tarafından Ankara'da düzenlenen Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürleri toplantısı'nda, 2012 yılında en iyi performansı sıralamasında birinciliği, Sakarya Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü aldı.

Birincilik plaketini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Fatih Acar'dan alan Sakarya ve Çalışma İş Kurumu Müdürü Tekin Kaya, burada yaptığı konuşmada, performans ölçümünde iki yıldır arka arkaya birinci sırada yer almalarının, İl Müdürlüğü personeli tarafından sevinçle karşılandığını vurguladı.

Kazanılan birincilikte herkesin katkısının olduğuna işaret eden Kaya, şöyle konuştu:

"Bu başarıda, istihdama ve İl Müdürlüğümüze desteğini esirgemeyen başta İlimiz Valisi Mustafa Büyük olmak üzere, İl İstihdam Kurulu ve Yürütme Kurulu üyeleri, meslek edinme kurslarını birlikte düzenlediğimiz İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Okul ve Halk Eğitim Müdürlükleri ile işverenlerimizin katkısı büyük olmuştur.

2013 yılında da aynı heyecanla istihdamın olduğu her alandaki faaliyetimizi artırma gayreti içerisindeyiz. Dolayısıyla, 2013 yılının Sakarya'da istihdam artışının en fazla olduğu bir yıl olması için her türlü çabayı göstermeye çalışmaktayız."

Kaynak: AA