Paşakent Mahallesi'nde Temel Atma Töreni

YALOVA -Yalova Belediyesi tarafından Paşakent'te yapılacak Şelale Park, Havuzlu Park ve Suni Çim Futbol Sahası projeleri kapsamında ilk temel Havuzlu Park'ta atıldı.

Paşakent Mahallesi'nde gerçekleştirilen törenin açılış konuşmasını Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal yaptı. Temeli atılan havuzlu park ile ilgili açıklama yapan Koçal, "20 metrelik bu havuz, bütün çocukların ihtiyacını giderecek bir yer olacak. Mağara olarak belirttiğimiz yerde sosyal bir alan olacak. Aynı ihale kapsamında o da yapılacak" dedi.

Törende AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan yapılacak suni çim saha ile ilgili bilgi verdi. Pehlivan, "Bu tesislerin mahallerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Devletimiz çok güçlü. Bunu mahallerimize hissedeceğiz inşallah. Bakanlıktan 400 bin liralık bir spor tesisi sözü verildi ve programa alındı. Eksik gelirse kalan kısmı Yalova Belediyesi yapacak" diye konuştu.

Koçal, ağustosun yarısına kadar tesisin tamamlanması konusunda müteahhitten söz aldı.

Ardından Koçal, Pehlivan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Aslan, Paşakent Mahallesi Muhtarı Emel Esenkale, havuz inşaatının temeline ilk betonu döken düğmeye bastı.

Koçal ve Pehlivan sonrasında çocuklara dondurma ikram etti.

Kaynak: AA