Muratpaşa’dan Özel Çocuklara Karne Hediyesi

Muratpaşa Belediyesi, Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü üyesi çocuklara karne hediyesi olarak aileleriyle birlikte Konya Mevlana gezisi düzenledi.

Muratpaşa’dan Özel Çocuklara Karne Hediyesi
Muratpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Engelliler Koordinasyon Merkezi ile Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü üyeleri, özel çocuklar için gezi düzenledi.

Eğitim-öğretim yılının tamamlanmasının ardından özel çocuklara karne hediyesi olarak gezi düzenlediklerini belirten Muratpaşa Belediyesi yetkilileri, “Özel çocuklarımızı aileleriyle birlikte Konya ve Mevlana gezisine götürdük. Çocuklarımızın başarılı çalışmalarının karşılığı olarak düzenlenen gezide, özel çocuklarımız farklı ve keyifli bir gün geçirdi. Konya Büyükşehir Belediyesi’ne ait özel otobüs ile şehir turu yapan özel çocuklarımız ve aileleri, Mevlana gezisinin ardından Akyokuş Tepesi’nde Konya ilinin tepeden görüntüsü izledi” dedi.

Muratpaşa Belediyesi’nin engellilerin her zaman yanında olduğunu belirten Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü üyeleri, düzenlenen gezi nedeniyle Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen’e teşekkür etti.
Kaynak: İHA