Başkan Dündar Galericileri Dinledi

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Galericiler Çarşısı’nı ziyaret ederek esnafın sıkıntılarını dinledi.

Başkan Dündar Galericileri Dinledi
Yakın çevre yolu üzerinde 190 işyerinin bulunduğu Bursa Oto Merkezi Galericiler Çarşısı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Altın, Başkan Mustafa Dündar’ın ziyaretinin kendilerini son derece mutlu ettiğini söyledi.

Daha önce Başkan Dündar ile görüşüp kendisini çarşıya davet ettiklerini söyleyen Altın, “Sayın başkanımız kısa sürede çarşımızı ziyaret ederek bizi memnun etti” dedi.

Oto Galericiler Çarşı’nı bugüne kadar hiçbir başkanın ziyaret etmediğini, çözüm bekleyen bazı meseleleri olduğunu ifade eden Şahin Altın, “Bursa Oto Merkezi Galericiler Çarşısı, 190 işyeri ve yaklaşık bin galerici esnafının bulunduğu bir yer. Çarşı içerisinde trafik akışını düzenleyecek tek yön çalışması, misafir otoparkı düzenlemesi ve çarşının meydanı ile ilgili düzenlemeye ihtiyacımız var. Çarşımız, gün içerisinde ortalama 3 bin kişinin ziyaret ettiği bir yer. 1993 yılından itibaren faaliyet gösteren çarşımızla ilgili sıkıntıları dinlemek için buraya kadar gelen sayın başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, galerici esnafı ile birlikte çarşıyı gezdi. Dündar, otomobil satışı için görüşme yapan esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet edip, otomobil piyasası ve işlerinin durumu hakkında bilgi aldı. Dündar, Bursa Oto Merkezi yönetiminin meselelerini en kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını ifade etti.

Kaynak: İHA