Malatya'dan Kısa Kısa

MALATYA - Malatya'nın Akçadağ ilçesine bağlı Mihmanlı köyü Emmioğlu mezrasında yapılan sondaj çalışmasında su çıktı.

Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği Su ve Kanal Hizmeti Müdürlüğü tarafından yapılan sondaj çalışması neticesinde beklenilenin üzerinde su bulunduğu kaydedildi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya, Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü A.Hikmet Türkoğlu,köy muhtarıyla sondaj yapılan bölgede incelemelerde bulundu.

-Belediye Başkanı Çakır muhtarlarla bir araya geldi

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Türkiye Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği'ne üye muhtarlarla kahvaltıda bir araya gelerek, yaptıkları çalışmaları anlattı ve sorunları dinleyerek istişarelerde bulundu.

Malatya Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, kahvaltılı toplantıya belediye başkan yardımcıları Alican Bozkurt, Ahmet Ceyhan, Hasan Atay, Türkiye Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren ile çok sayıda muhtar katıldı.

Kahvaltı sonrası konuşan Belediye Başkanı Çakır, bu yıl içerisinde başlatmış oldukları ve inşaatları devam eden büyük projelerden Yaşam ve Spor Merkezi, Nikah Sarayı, Sanat Galerisi ile Sanat Sokağı'nın yapımının hızla sürdüğünü belirtti.

Kaynak: AA