Sakartepe, Gezi Eylemlerini Eleştirdi

Saadet Partisi (SP) İzmir İl Başkanı Avukat Bayram Sakartepe, Gezi eylemlerini eleştirerek, hükümete destek verdi.

Sakartepe, Gezi Eylemlerini Eleştirdi
Sakartepe, Saadet Partisi İzmir İl Başkanlığı’nın düzenlediği Divan Toplantısı’nda konuştu.

Hakemler Derneği Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıda Türkiye’ye karşı uluslar arası bir operasyon yürütüldüğüne dikkat çeken Sakartepe, protestolar sırasında yaşanan illegal faaliyetlerle AK Parti Hükümeti’nin görevden uzaklaştırılmak istendiğini söyledi.

Halkın üzerinde ciddi bir psikolojik operasyon uygulandığını, bu operasyona destek veren partilerin halkın gözünde itibar kaybettiğini belirten Sakartepe, şöyle konuştu: “Bununla birlikte bizim mevcut iktidara muhalif olmamız başka birşeydir, halkın egemenliği dışında bir takım antidemokratik eylemlerle hükümetlerin alaşağı edilmeye çalışılmasına karşı durmamız başka birşeydir. Saadet Partisi olarak halkın iradesinin ifsat edilmesine karşıyız. Genel merkezimiz tarafından bu olaylarla ilgili yayınlanan deklarasyon ve çözüm önerilerimiz, sağduyuyu temsil etmektedir. Siyasi partiler içerisinde Milli Görüş’ün kalitesini ve farkını ortaya koymuştur.”
SP Genel İdare Kurulu Üyesi Yakup Budak da, yeniden şekillendirilmeye çalışılan yeni dünya düzeninin İslam karşıtı ve Müslümanlar aleyhine olduğunu kaydetti.

İl Divan Toplantısına katılan SP Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç da, genel merkezin yoğun bir çalışma programı içinde bulunduğunu bildirdi. Büyük mitingler düzenlediklerini ve ülke çapında bütün ilçeleri ziyaret ettiklerini kaydeden Kılıç, üye güncelleme faaliyetlerine de önem verdiklerini söyledi.

Kaynak: İHA