Başkan Dimez’den ‘Tanıtım Günlerine’ Davet

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez, 27 ile 30 Nisan tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan Adıyaman Tanıtım Günleri’ne toplumun her kesiminin katılması gerektiğini vurguladı.

Başkan Dimez’den ‘Tanıtım Günlerine’ Davet
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Dimez, Adıyaman Tanıtım Günleri’nin kentin geleceği açısından bir milat olduğunu ve bunun iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Abdurrahman Dimez, Adıyaman’ın gerek milletiyle gerek devletiyle barışık, huzurlu ve güvenin değişmez adresi olduğunu belirterek, Adıyaman’ın tüm Türkiye'de yeterince tanınmadığını, kapalı ve içe dönük bir kent havasından kurtulamadığını aktırdı.

Bunun yansıması olarak da gelişmişlik ve sosyal yaşantı olarak daima son sıralarda yer aldığını dile getiren Dimez, “Pandoranın kutusu açılıyor, artık bizde varız. Gün bağrımızı yırtma zamanıdır. Ne olursa olsun, kim olursak olalım ama artık bir olalım, beraber olalım, diri olalım, iri olalım. Söz konusu Adıyaman, başka söze gerek yok. Bütün kişisel hırs ve düşüncelerimizi dışarıda bırakarak bizde katılalım. Sesimizi öyle yüksek duyuralım ki yankısı Adıyaman'a istihdam olsun, iş olsun, aş olsun, umut olsun. Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak olan ‘Adıyaman Tanıtım Günleri’ etkinliklerinin şimdiden hayırlı olmasını diliyor, emeği geçenlere başta Sayın Valimiz olmak üzere teşekkür ediyor, tüm katılımcılara ve sponsorlara sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Kaynak: İHA