Mobilyacılara, Başkan Genç’ten Yardım Sözü

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Sadece Samsun'a yönelik üretim değil, Samsun'un, dünyaya ihracat yapılan bir markası olmalı. İşte o zaman hem sizler hem şehrimiz kazanır" dedi

Mobilyacılara, Başkan Genç’ten Yardım Sözü
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun Mobilya İmalat ve İhracatçılar Derneği (MOBİD)'in davetlisi olarak derneğin kahvaltısına katıldı.

MOBİD Başkanı Ali Akman ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet eden Başkan Genç, derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Birlikteliğin önemine değinen Başkan Genç, "Gerek şehir olarak gerekse şehirdeki hizmet sektörleri olarak yönümüzü dünyaya çevirmeli ve uluslararası pazarlara ve yatırımlara yönelik çalışmalar yapmalıyız. Çok bilindik bir atasözümüz var, 'Bir elin nesi var, iki elin sesi var' diye. Birlik olmalıyız, güçlerimizi birleştirmeliyiz. Mobilyacılar nasıl ki dernek çatısı altında toplandıysa, üretim noktasında, kendi markalarını ulaştırma noktasında da birleşmeli, güç birliği yapmalı. Sadece Samsun'a yönelik üretim değil, Samsun'un, dünyaya ihracat yapılan bir markası olmalı. İşte o zaman hem sizler hem şehrimiz kazanır. Ben Canik Belediye Başkanı olarak bu konuda sizlere her türlü desteği vermeye hazırım" diye konuştu.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e teşekkür eden MOBİD Başkanı Ali Akman da, mobilyacılar olarak tek çatı altında toplanma amaçlarının Samsun'a faydalı işler yapmak olduğunu belirterek, "Başkanımız Canik'te yaptığı çalışmalarla şehrimizin büyümesine katkıda bulunuyor. Canik ilçesi yaşadığı değişimle tüm bölgenin dikkatini çekiyor" dedi.

Kaynak: İHA