Kazada Ölen Ailenin Son Görüntüleri

Ordu’da yakınlarının düğününe katıldıktan sonra İstanbul’a dönen 5 kişilik Turan ailesi Samsun’un Terme ilçesinde geçirdikleri trafik kazası sonucu hayatlarını kaybetti.

Kazada Ölen Ailenin Son Görüntüleri
Turan ailesinin son görüntüsü ortaya çıktı

Ordu’nun Kayabaşı köyünden olan Murat Turan, dayısının oğlu Ercan Olkun’un düğününe katılmak için geçen Çarşamba günü Annesi Fatma Turan (53), eşi Zeynep (35) ile çocukları Betil Turan (9) ve Beril Turan (5) ile birlikte İstanbul Beykoz Kavacık’taki evlerinden Ordu’ya kendi araçları ile geldiler. Geldikleri gün Ordu’da gerçekleştirilen düğüne katılan Turan ailesi, yeğenlerinin düğünü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşarlarken, düğünde çekilen görüntüler ise yürekleri burktu.

Murat Turan, Zeynep Turan, Betil Turan, Fatma Turan düğünde takı merasiminde gelin ve damata takı takarlarken görüntülere yansırken, bugün acı haberi alan aile yakınları Samsun’a hareket ederek, cenazelerini alarak köylerine getirdi. Turan ailesinin cenaze namazı yarın kılındıktan sonra aynı köydeki aile kabristanlığında defnedilecek.

Öte yandan Murat Turan’ın 1998 yılında vatani görevini yaptığı Adıyaman merkezde gerçekleştirilen bir operasyonda omzundan yaralanarak gazi olduğu öğrenilirken, yarın son yolculuğuna askeri tören ile uğurlanacak.
Kaynak: İHA