Gündem / 23 Haziran 2013

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920


1- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum Valiliğini ziyaret edecek, İstasyon Meydanı'nda düzenlenen "Milli İradeye Saygı Mitingi"ne katılacak.

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti İl Başkanlığının yeni il binasının açılışını yapacak, Osmangazi ve Yıldırım ilçe başkanlıklarının danışma meclisi toplantılarına katılacak.

2- Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, TED Koleji ile Arsin Halk Eğitim Merkezi temel atma törenlerine iştirak edecek.

3- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Fernas Gıda Kompleksi'nin temel atma törenine katılacak.

4- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, Antalya Stadyumu'nun temel atma törenine iştirak edecek.

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

2- Fransa Devlet Başkanı François Hollande, Ürdün'e bir günlük çalışma ziyaretinde bulunacak.

3- Arnavutluk'ta genel seçimler yapılacak.

SPOR

1- FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'na E ve F gruplarında ilk maçlarla devam edilecek.

-Organizasyonun üçüncü gününde E Grubu'nda Antalya'da Şili-Mısır ve İngiltere-Irak, F Grubu'nda ise Bursa'da Yeni Zelanda-Özbekistan ve Uruguay-Hırvatistan karşılaşmaları yapılacak.

2- 17. Akdeniz Oyunları İçel'de sürüyor.

3- A Milli Erkek Voleybol Takımı, CEV Avrupa Ligi C Grubu 2. ayak üçüncü ve son maçında İsrail'de Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek.

4- A Milli Kadın Voleybol Takımı, CEV Avrupa Ligi A Grubu 2. ayak üçüncü ve son maçında Macaristan'da Bulgaristan ile karşılaşacak.

5- Brezilya'da süren FIFA Konfederasyonlar Kupası'nda B Grubu'nda üçüncü ve son maçlarda Nijerya ile İspanya, Uruguay ile de Tahiti karşı karşıya gelecek.

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA