Başbakan Yardımcısı Arınç, Bursa'da

BURSA - Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa Eğitim Gönüllüleri Derneği Onursal Başkanı Nail Dural'ın oğlu Sami Dural'ın düğün törenine katıldı.

Arınç, Sami Dural ile Özden Esen çiftinin Dilek Düğün Salonu'ndaki düğün töreninde yaptığı konuşmada, davetiyeyi aldığında bütün gönlüyle böyle hayırlı bir törene iştirak etmek istediğini belirtti.

Büyük bir camianın içerisinde herkesin görev beklediğini dile getiren Arınç, "Bu camianın güzel insanlarına, muhterem büyüklerine de buradan hürmetlerimi arz ediyorum. Herhalde Osman Nuri Topbaş hocaefendi gelemediler. Buradan selamlarımızı kendilerine iletelim. Geçtiğimiz günlerde İstanbul'daydım. Bir vesileyle onunla ve ailesiyle görüşme imkanım olmuştu" diye konuştu.

Arınç, Bursa'nın güzel ve maneviyatı güçlü bir şehir olduğunu belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Geçmişten bu yana yaptığı hizmetlerle de çok şükür kendisinden özenle, sitayişle bahsedilen bir şehir. Sizler varsınız, birçok kardeşimiz var. Hayırlı hizmetler devam ediyor. Büyükşehir belediye başkanımız, sayın valimiz, başkanlarımız, kendi alanlarında hayırlı hizmetlerde görevlerine devam ediyorlar. Amacımız bir düğüne katılıp, gençlerimize tebrikte bulunmaktı. Söylenecek sözleri sizler çok daha iyi biliyorsunuz. Hepinize hürmetlerimi sunuyorum. Allah'tan sağlık, mutluluk diliyorum, yolunuz bahtınız açık olsun."

Düğün törenine, Bursa Valisi Şahabettin Harput, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ve davetliler katıldı.

Kaynak: AA