Bartın Protokolü, Küçük Tuğra’nın Sünnetinde Buluştu

Bartın İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış’ın 6 yaşındaki torunu Tuğra Kayış, Bartın Şifa Derneği'nde düzenlenen bir törenle erkekliğe ilk adımını attı.

Bartın Protokolü, Küçük Tuğra’nın Sünnetinde Buluştu
Törene Bartın Valisi Ali Çınar’ın yanı sıra, Bartın Garnizon Komutanı Dz. P. Alb. Mehmet Sandıklı, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, AK Parti Bartın Merkez İlçe Başkanı Regaip Bayraktar, daire müdürleri, Özel İdare birim amirleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Yoğun katılımın yaşandığı törende 6 yaşındaki çocukları Tuğra’nın erkekliğe ilk adımını atmasının gurur verici olduğunu söyleyen Fatma ve Ekrem Kayış çifti, “Allah herkese böyle mutlu günler göstersin. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. İnşallah oğlumuzun mürvetinde de hep birlikte oluruz” dediler.

Torununun mutlu gününde yanında olan herkese teşekkür eden dede İbrahim Kayış ise, “ Torunum erkekliğine ilk adımını attı. Bizler yıllardır ülkemize, ilimize hizmet ettik. Allah’tan ümidim güzel işler başararak torunum Tuğra’da vatanına milletine hizmet edecek bir evlat olacak. İnşallah bahtı da açık olsun. İnşallah ömrümüz olursa onların Türkiye'ye hizmet ettiğini de göreceğiz” dedi.

Kaynak: İHA