Manisa İgm Başkanı Hayrullah Solmaz

Geçen günlerde silahlı saldırıya uğrayan Manisa İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Hayrullah Solmaz, “Saldırganın kimliği belli oldu.

Manisa İgm Başkanı Hayrullah Solmaz
Muhtemelen şu an yakalanmış durumda” dedi.

AK Parti Manisa Milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi, Muzaffer Yurttaş, Selçuk Özdağ, Recai Berber, AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur ve partililer silahlı saldırıya uğrayan İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz’ı makamında ziyaret etti. Saldırının kendilerini çok üzdüğünü açıklayan AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, şiddetle hiçbir olayın çözüme kavuşturulamayacağını belirterek “Sebebi ne olursa olsun şiddete hiçbir zaman gönlümüz razı değildir, şiddetle sonuç alınmaz. Bu saldırıyı yapan konusunda emniyet büyük bir hassasiyetle çalışıyor. Kısa zamanda bu konu aydınlatılacaktır. Bu olaylarla hiç kimsenin karşılaşmamasını diliyoruz. Herkesi uyarıyoruz, şiddetle hiç kimse emeline ulaşamaz. Şiddetle anlaşmak mümkün değildir” dedi.

MUHTEMELEN YAKALANDI
Ziyarette konuşan İGM Başkanı Hayrullah Solmaz ise, saldırganın kimliğinin belli olduğunu belirterek şunları söyledi: “Şuan itibariyle saldırganın kimliği belli oldu. Muhtemelen şu an yakalanmış durumda. Olayın ilk gözüken itibariyle bizimle, şahsi, ticari ve siyasi hiçbir ilgisi olmadığını gösteriyor. Emniyet kısa sürede tüm çalışmalarını bitirecektir. Emniyet çok büyük bir özveriyle olayı aydınlatmak ve faili yakalamak için büyük bir çaba gösterdi ve başardılar.”

NAZAR VARDI KURŞUN DÖKTÜRDÜK
“Üstümüzde nazar vardı kurşun döktürdük” diyerek espri yapmayı ihmal etmeyen Solmaz, sözlerini şöyle tamamladı: “Bu hadise gösterdi ki AK Parti güzel ve çok büyük bir aile. Tüm partililerimiz, dostlarımız bizim zor günümüzde yanımızda oldu. Bu ailenin bir ferdi olmaktan bir kere daha onur duydum. Bu ziyaret benim için çok önemli. Bu zamana kadar gelen binlerce telefon, ziyaret çok mutlu etti. İnsanların acıları sıkıntıları paylaştıkça azalıyor umutları artıyor.”
Kaynak: İHA