Karaman Belediyesi Yeşil Alan Çalışmaları

KARAMAN - Karaman Belediyesi kentin her yerinde yeşil alan çalışmalarını sürdürürken, Karaman'ın en büyük parkı olacak olan Mir Ali Parkı ve Mesire alanı şekillenmeye başladı.

Belediye Başkan Yardımcısı Osman Ünüvar yapımı devam eden Mir Ali parkı ve Mesire alanında yaptığı incelemede, Karaman Belediyesi'nin projelerinden birisi olan Mir Ali Parkı ve Mesire Alanı şehrin en büyük yeşil alanı olacağını söyledi.

Belediye Başkanı Kamil Uğurlu'nun yeşil alan ve park çalışmalarının üzerinde titizlikle durduğunu,Karaman içinde yeşillikler değil yeşillikler içinde bir Karaman inşa etmek için talimatlar vediğini ifade eden Ünüvar, şunları kaydetti:

"Kentin bir çok yerinde yeşil alan çalışmaları devam ediyor. Yapımı devam eden bu park vatandaşlarımızın keyifle gezebileceği ve piknik yapabileceği, güzel bir olacak. Karaman'ın merkezinin en büyük yeşil alanı olacak olan bu parkımızın içerisinde yürüyüş yolları, oyun parkları, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, fitnes alanları ve piknik yapılabilecek alanları bulunacak. Mir Ali Parkı'nın tüm aydınlatma sistemleri güneş enerjisi ile yapılacak. Kurulacak olan güneş panellerinden üretilecek olan elektrik ile parkın tüm elektrik ihtiyacı karşılanmış olacak. Çalışmalar sona yaklaştı."

Kaynak: AA