Gaziantep'te Çocuk Kaçırma İddiası

GAZİANTEP - Gaziantep'te, 2 gün önce evlerinin önünden kaçırıldığı iddia edilen 3 yaşındaki çocuk, polisin yaptığı çalışma sonucunda bulundu.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Onat Kutlar Mahallesi'ndeki evlerinin önünde oynarken kaçırıldığı öne sürülen Emircan Deniz'in bulunması için çalışma başlattı. 2 gün boyunca araştırma yapan ekipler, şüphelilerin Kayaönü Mahallesi'ndeki bir evde bulunduğunu tespit etti.

Tespit edilen eve gerçekleştirilen operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. Bir odada tutulduğu belirtilen Deniz ise Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Polisin çalışması sonucu bulunan çocuk, anne ve babasının şehir dışında olmasından dolayı yakınlarına teslim edildi.

Emniyet Müdür Vekili Selahattin Gürel, gazetecilere yaptığı açıklamada, "çocuğu olmayan başka bir aileye teslim edilmek üzere" kaçırıldığı belirlenen Emircan'ın kısa sürede bulunduğunu belirtti.

Dayı Bahattin Kaya da Emircan'ın kaybolmasının ardından emniyet güçlerine haber verdiklerini ve ekiplerin gece-gündüz yeğenini bulmaya çalıştıklarını kaydetti.

Yeğenini kısa sürede sağ-salim bulan ekiplere teşekkür eden Kaya, kimseyle bir sorunlarının olmadığını, kaçıranları da tanımadıklarını ifade etti.

Amca Emin Deniz ise Emircan'ın kaybolmasının ardından uyku yüzü görmediklerini dile getirerek, "Kısa zamanda bu sıkıntıyı gideren ekiplere teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: AA