Egemen Bağış'tan Duran adam yorumu

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış “Duran Adam” eylemlerini eleştirirken, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi

Egemen Bağış'tan Duran adam yorumu
AB Bakanı ve Başmüzekereci Egemen Bağış “Duran adam arıyorsanız gidin CHP genel merkezine. Çok var onlardan" "Ama madem ki bu kadar popüler bir duran adam var, sizdeki duranlardan hepsinden daha popüler, gelin bu duran adamı CHP'nin başına geçirin siz de kurtulun memleket de kurtulsun" "Onlar duradursun biz çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

ONLAR DURA DURSUN…

Beyaz Tv'de Rasim Ozan Kütahyalı'nın sunduğu “Adalet Masası” programına canlı yayına konuğu olan AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış “Duran Adam” eylemlerini eleştirirdi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu da eleştiren Bağış “Duran saat bile günde iki kez doğruyu gösterir. Duran kişilerde Türkiye'ye bir gerçeği gösteriyorlar. Türkiye'de adam gibi bir muhalefet partisi olmadığını gösterdiler. Muhalif duygulara sahip insanların, kendi duygularını dillendirebileceklerine inandıkları vekilleri olsa, o zaman bunlara aracılığıyla bu görüşlerini kamuoyuyla paylaşırlar. Ama muhalefet partilerine “Yok diyorlar” diye konuştu.

SOMALİ'YE GİDİYORUM DİYE KENYA'YA GİDEN BİR CHP LİDERİ VAR

“Rabbim verdikçe veriyor” diyen Bağış, sözlerini şöyle sürdürdü:
Eskiden Baykal'a, Aman buna sahip çıkalım, bundan iyisi bulamayız diyordum. Ama Bülent Arınç'ın tabiriyle rabbim verdikçe veriyor. Baykal gitti daha iyisi geldi. Somali'ye gidiyorum deyip Kenya'ya gidip gelen, yürüyen merdivenlere ters binen, kendi içinde yaşadığı ilçenin adını Kağıttepe zanneden, oy kullanmayı beceremeyen bir ana muhalefet liderimiz var. Daha iyisini istesek bulamayız. Onun için Allah Kılıçdaroğlu'nu CHP'nin başından eksik etmesin. Onlar dura dursun, biz Türkiye'yi kalkındırmaya, zenginleştirmeye, demokratikleştirmeye devam edeceğiz. Bizim için durmak yok, yola devam.

BEYAZ GAZETE