Chp'li Günaydın’dan ‘sahte Müftü Eşi’ Değerlendirmesi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, 'sahte müftü eşi" olayını değerlendirerek Türkiye’de sosyal medya üzerinden yapılan yanlış bilgilendirmelerin çok tehlikeli olduğunu söyledi.

Günaydın, Balıkesir’deki olayla alakalı, "Genel merkez olarak idari soruşturma açacak mısınız?" sorusuna ise, “Bu Balıkesir örgütümüzün bileceği iştir, ben şu anda bilgi sahibi değilim” yanıtını verdi.
AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik’in, "Tencere tava çalanların yanında oldukları kadar ana muhalefet keşke çözüm sürecinin de yanında olsa" açıklamasına da cevap veren Günaydın, şöyle devam etti:
“Hüseyin Çelik’e şunu söyleyelim. Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında galiz küfürler eden AKP milletvekiline karşı iktidar partisinin tavrı ne olmuştur? İktidar partisinin disiplin kurulu Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde utanmadan galiz küfürler eden AKP milletvekilini herhangi bir disiplin soruşturmasına gerek koymadan affetmiş midir, affetmemiş midir? Eğer bunu saptarsak gerisine devam edebiliriz. 'Yüzde 50’yi zor tutuyoruz' diyen iktidarın barıştan ve kardeşlikten söz etmesi olsa olsa takiye sanatının en güncel görüntüsü olabilir.”
