AK Partili Vekiller’den Vali Savaş’a Ziyaret

AK Parti Manisa Milletvekillier Hüseyin Tanrıverdi, Recai Berber, Selçuk Özdağ, Muzaffer Yurttaş, Vali Abdurrahman Savaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Partili Vekiller’den Vali Savaş’a Ziyaret
Ziyarete milletvekillerinin yanı sıra AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur ve partililer de katıldı.

Ziyarette konuşan AK Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, “Manisa bir tarih, kültür ve medeniyet şehridir. Tarihte önemli roller üstlenmiş bir şehirdir. Manisa’nın yer altı ve yer üstü zenginlikleri vardır. En önemlisi insan zenginliğimiz vardır. Hoş görülü dürüst ve çalışkan insanlarımız var. Böylesi zenginliklerin harmanlandığı bir ilde elbette güzel işler önemli görevler olacaktır. Bu şehrin tarihinde olduğu gibi bu gün de büyük olması için el birliğiyle çalışmamız gerekiyor. Bu anlamda ben ve arkadaşlarım hizmetlerin üretilmesinde özellikle gençlerimizin eğitilmesinde daha sağlıklı bir hale getirilmesinde yapılması gereken neyse her zaman yanınızdayız. Bu birlikteliğimiz Manisa’nın daha da gelişmesine imkan sağlayacaktır. Bu çerçevede Manisa geleceğe umutla bakan bir ildir” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Savaş ise, Manisa’nın kültüre ve ekonomik potansiyelinin kendisini cesaretlendirdiğini söyledi.

Savaş, “Fakat aynı zamanda da sorumlulukları hatırlattığı için de biraz düşündürüyor. Bu ili daha üst noktalara götürmek için gayretlerimiz devam edecek.” şeklinde konuştu.

Manisa’nın merkez haricinde gelişmiş ilçelerinin bulunduğunu hatırlatan Vali Savaş, “Bütün bir ortamda dayanışma iş birliği ortaya çıkıyor. Kurumlar kurumsal yapının dışında hizmetler bakımından birbirlerinin sınırlarını çok gözeten değil de hizmeti etkin hale getirmek için yaklaşım içinde olmalı. Bizim ülke olarak geçmiş dönemde biraz imkansızlıklarımız oldu. Hep anlık bir takım şeyler üreten bir ülkeydik. Artık 2023 ve 2071 gibi orta ve uzun vadede hedeflerimiz var. Kurumlarımızın bu hedefler doğrultusunda anlık çalışmalar değil de hedefler koyup o doğrultuda çalışmalar yapmalı. Buna başlamış olan çalışmalar var ama kurumsal olarak da bu hedeflere yönelik çalışmalarımızı sürdürmeliyiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA