Zıpkınkurt Resmen Görevde

Edirne Ticaret Ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanlığına seçilen Recep Zıpkınkurt, Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Ayşe Özülkü'den mazbatasını aldı.

Zıpkınkurt Resmen Görevde
Adliye çıkışı gazetecilere açıklama yapan Recep Zıpkınkurt ekip arkadaşlarıyla beraber, seçimleri bitirdiklerini, mazbatasını alarak göreve başladıklarını belirterek, “Edirne için çalışmalar yapacağımıza söz vermiştik. Tüm sivil toplum kuruluşlarıyla Edirne’de seçilmiş olan yönetici ve bürokratlarla kol kola girerek, Edirne’ye bir vizyon kazandıracağımıza inanıyorum” dedi

ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren de tüm çalışmalar tamamlandığını ifade ederek, kamu oyunun kendilerinden hizmet beklediğini sözlerine ekledi. Şu an dan itibaren Edirne için taşın altına ellerine koymaya hazır olduklarını dile getiren Eren, tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte Edirne için ne yapılması gerekiyorsa onu yapacağız, buradan onun sözünü veriyoruz” dedi.

Edirne Adliyesi 1'nci Asliye Hukuk Mahkemesi duruşma salonunda mazbatasını alan ETSO’nun yeni başkanı Recep Zıpkınkurt yönetimi ile birlikte adliye binası girişinde hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: İHA