Gülle'den Atso'ya Ziyaret

AMASYA - AK Parti Genel Başkan Danışmanı Akif Gülle, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Gülle, beraberindeki AK Parti Amasya İl Başkanı Osman Faik Salman, Merkez İlçe Başkanı Bilal Dümen ve parti teşkilatı üyeleri ile göreve yeni seçilen Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Kırlangıç ve yönetim kurulu üyelerini mekanlarında ziyaret etti.

ATSO'nın kısa bir süre önce seçim ile başkan ve yönetim kurulunun değiştiğini anımsatan Gülle, seçimlerin nezaket içerisinde medeni bir şekilde tamamlanmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Bu güne kadar ATSO'da görev yapan herkese teşekkür eden Gülle, yeni yönetime ise başarı temennisinde bulundu. Amasya'nın tarihi gelenekleri ve kültür dokusu ile huzurlu bir kent olduğunun altını çizen Gülle, "Bu gerçekler bizim için güzel bir avantaj. Bu değerlerimizin korunması ve daim olması boynumuzun borcudur. Bunun yanında elbette toplumun sosyal dengeleri bakımından vazgeçemeyeceğimiz, ticari hayattaki sosyal dönüşümleri de kente sağlamak için en büyük görev ATSO'ya düşmektedir. Bu konuda sizim gayretleriniz öncülüğünüz ile inşallah Amasyamızda yeni bir dönem başlar"ifadelerini kullandı.

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Kırlangıç ise genç, dinamik ve heyecanlı bir ekibin ATSO yönetimine geldiğini belirterek Amasya'ya çok güzel hizmetler yapmak istediklerini söyledi.

ATSO'ya hizmet için talip olduklarını ifade eden Kırlangıç, yeni dönemde Amasya'nın başta ekonomik alanlarda olmak üzere gelişmesinde önemli projelere imza atacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA