Atb’de Proje Eğitimi Verildi

Adnan Menderes Üniversitesi öğrencilerinden oluşan Aydın Ticaret Borsası proje takımı ilk eğitimini gerçekleştirdi.

Atb’de Proje Eğitimi Verildi
Aydın Valiliği AB Proje ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi tarafından verilen proje döngüsü yönetimi eğitimine Ticaret Borsası proje takımının yanı sıra,Aydın Ticaret Borsası gıda kontrol laboratuarları ve Aydın İl Kütüphanesi personellerinden oluşan 20 kişilik grup katıldı.

Eğitim,Aydın Valiliği AB ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi görevlileri Reyhan Türkmen, Mehmet Çöllü,Emre Köksal Küçük tarafından teorik ve uygulamalı olarak gerçekleştirildi.

Eğitim sonunda çalışma grupları örnek projeler hazırlayarak projelerinin sunumlarını gerçekleştirdiler.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fevzi Çondur, yaptığı açıklamada geleceğe yatırım yapmak adına projenin önemine değindi. Çondur, “Aydın Ticaret Borsası’nın proje hazırlama kapasitesini arttırmak adına ilimizde faaaliyet gösteren kurumlarımızın desteği ile oluşturduğumuz proje takımımız ilk eğitimini verimli bir şekilde tamamladı. Proje takımımızın kurumsal oryantasyonunu ve proje eğitimlerini tamamladığımızda birlikte başarılı projelere imza atacağız. Borsa olarak gençlerin kabiliyetine,yaratıcılığına inanıyoruz. Eğitim sürecinde hazırladıkları çalışmalarla başaracaklarına inancımız arttı. Bu vesile ile öğrencilerimize, Aydın Valiliğimize ve Valiliğimiz AB ve Dış İlişkiler birimimize teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

Kaynak: İHA