Gölbaşı’nda Çevre Şenliği

5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Gölbaşı’ndaki Atatürk Sahip Parkı’nda yarın şenlik düzenlenecek.

Gölbaşı Kaymakamlığı, Gölbaşı Belediyesi ve Çevre ve şehircilik Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenleyeceği etkinlik saat 10.30’da açılış töreni ile başlayacak. Etkinlikler kapsamında çeşitli gösteriler gerçekleştirilecek ve ödül töreni yapılacak.
BAŞKAN ODABAŞI’NIN ÇEVRE GÜNÜ MESAJI
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 5 Haziran Çevre Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, tertemiz bir çevre için toplumsal seferberlik gerektiğini bildirdi. Çevre kirliliğinin insanlığın ortak problemi olduğuna dikkat çeken Başkan Odabaşı, mesajında şunları söyledi:
“Dünya Çevre Gününün çevre bilincinin artmasına vesile olmasını temenni ediyorum. Unutulmasın ki, çevreyi korumak ve yaşatmak insanlığın ortak görevidir. Çocuklarımıza daha temiz bir çevre hazırlamak için elimizden gelen gayreti göstermemiz gerekiyor.

Gölbaşı Belediyesi olarak bizler de ilçemizin Ankara’nın en güzel çevresine sahip bir yerleşim yeri olduğu bilinciyle hareket ediyoruz. Bu nedenle bir kez daha güzel ve tertemiz bir çevre için Gölbaşılıları el ele vermeye davet ediyorum. Ayrıca tüm hemşehrilerimizi düzenleyeceğimiz Dünya Çevre Günü Şenliğine katılmak üzere Atatürk Sahil Parkımıza bekliyoruz.”
Kaynak: İHA