Başkan Doğan Bisikletleri Kendi Eliyle Dağıtıyor

Geçtiğimiz yıl 5 bin 500 öğrenciye karne hediyesi olarak bisiklet veren İzmit Belediyesi, ”Her Çocuğun Bisikleti Olsun” adını verdiği kampanya kapsamında bu senede 4 bin 850 öğrenciye bisiklet hediye ediyor.

Başkan Doğan Bisikletleri Kendi Eliyle Dağıtıyor
Cephanelik Spor Kompleksi’nde yapılan büyük dağıtım sonrasında okullarda dağıtıma devam eden İzmit Belediyesi son olarak Kadıköy Mahalle’sinde hizmet veren 28 Haziran Orta Okulu’nda ve Türk Pirelli Orta Okulu’nda dağıtım yaptı. İki okulda toplam 195 öğrenciye bisikletlerinin teslimi için düzenlenen törenlere İzmit Belediye Başkanı Dr Nevzat Doğan, Kadıköy Mahalle Muhtarı İsmail Hakkı Yıldırım, Körfez Mahalle Muhtarı Emre Yazıcı, Sanayi Mahalle Muhtarı Osman Çilingir, 28 Haziran Orta Okulu Müdürü İsmail Demircan, Türk Pirelli Ortaokulu Müdürü Kemal Demirci, 28 Haziran Orta Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Aysun Akkoyun, Türk Pirelli Orta Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Yeter Boztekin, öğretmenler, velilerle ve öğrenciler katıldı.

Törenlerde söz alan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan özel okul, devlet okulu ayrımı yapmadan tüm öğrencilere bisiklet dağıttıklarına vurgu yaptır. “Bizim için çocuk her erde çocuktur” diyen Başkan Doğan çocukları bisiklet kullanımı konusunda uyardı. Doğan “size eğitimler sırasında öğretilen kurallara uyarak ve mutlaka kasklarınızı takarak bisikletlerinizi kullanın” dedi.

Türk Pirelli Orta Okulu 5-B sınıfı öğrencisi Burçin Komşu, bisiklet dağıtımlarına teşekkür için yaptığı konuşmada Başkan Doğan’ı duygulandırdı. 5. Sınıf öğrencisi Burçin konuşmasında “Sevgili dostum Nevzat Doğan. Sana sayın demiyorum çünkü bu aramıza mesafe koymaktır. Sen bizim dostumuzsun. Sen çocukların, hepimizin dostusun. Bu gün bize özlemle beklediğimiz bisikletlerimizi teslim ve emanet etmek için aramıza katılmakla çocukların kalbinde var olan yerin daha da genişlettin. Ben bu günü iki önemli olayla hatırlayacağım. Bu gün 29 Mayıs. Fatih Sultan Mehmet İstanbul’u, Nevzat Doğan çocukların kalbini fethetti. Değerler bakımından ikisi aynı değil tabii ki ama hayatımızda 29 Mayıs çifte sevinç günü oldu. Sağ ol dostum Nevzat Doğan. Seni çok seviyoruz ve bende çok seviyorum. Arkadaşlarım adına ellerinden öpüyorum” dedi
Kaynak: İHA