Yalovaspor Transfere Başladı

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek Yalovaspor, iç ve dış transfer çalışmalarına başladı.

Yalovaspor Transfere Başladı
Şampiyonluk parolasıyla yola çıkan yeşil kırmızılı ekip iç transferde Şafak Tiryaki, Şeref Kuru ve Mehmet Yüsel Demirbilek ile yeniden anlaşırken, dış transferde ise 6 futbolcuyla el sıkıştı.
Yalova Amatör Küme'de şampiyon olduktan sonra 1 yıl aranın ardından yeniden Bölgesel Amatör Lig'e çıkan Yalovaspor’da imzalar atılmaya başladı.

Teknik direktörlük görevine Necdet Toker’i getiren yeşil kırmızılı ekip ardından iç transferde 3, dış transferde ise görüştüğü 7 futbolcudan 6’sı ile anlaşma sağladı.

Yalovaspor Tesisleri'nde yapılan görüşmeler sonrasında Küçükçekmecespor’da forma giyen, sol bek ve stoper mevkilerinde oynayan 26 yaşındaki futbolcu Şuayip Tekel, Adapazarı Kocaalispor’da top koşturan ve stoper mevkiinde oynayan 19 yaşındaki Nazım Berat Karaali yine Adapazarı ekibinin formasını giyen sağ bek ve sol bekte görev alan 22 yaşındaki Çağrı Sancar’la sözleşme imzaladı. Yeşil kırmızılılar İstanbul Küçükçekmece İFA formasını giyen sol açık ve forvet oyuncusu 20 yaşındaki Ekrem İlbeyi’de kadrosuna kattı.

Yalovaspor, Küçükçekmecespor’un sol beki 24 yaşındaki Barış Akdemir ile son olarak Altınova Belediyespor’da oynayan 35 yaşındaki tecrübeli file bekçisi Murat Alkan’da kadrosuna kattığı son isim oldu.

Yalovaspor transfer komitesi Küçükçekmecespor’dan stoper ve sağ bekte oynayan 24 yaşındaki Hakan Yazıcı ile de görüşürken, oyuncunun yüksek maliyetinden dolayı durumunun, hafta sonuna kadar netlik kazanacağı öğrenildi.

Kadrosunun güçlendirmek adına transferde yoğun saatler yaşayan Yalovaspor, daha önce formasını giyen 3 futbolcu ile de anlaşma zemini arayacak. Yeşil Kırmızılı ekip Yalova Süper Amatör Küme ekiplerinden Esenköyspor’da oynayan Esenköysporlu Cemal Abdullah Gürses ve Ali Çukadar’ın yanı sıra Armutlu Belediyespor’un tecrübeli defans oyuncusu Gökhan Aktaş’la da görüşme yapacak.
Kaynak: İHA