Zübeyde Hanım Mahallesi Tertemiz Oldu

Altındağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, sıcak yaz günleri öncesi temizlik için kolları sıvadı.

Zübeyde Hanım Mahallesi Tertemiz Oldu
Altındağ genelinde temizlik programı başlatan ekipler, Zübeyde Hanım Mahallesi’ni pırıl pırıl yaptı.
Zübeyde Hanım Mahallesi’nde iki çöp toplama aracı, bir büyük süpürge aracı, bir dar sokaklar için azura süpürme aracı ve su tankeri ile çalışan 50 temizlik işçisi ve 16 kişilik acil temizlik ekibi, süpürme ve hafriyat temizliğinin ardından 10 ton su kapasiteli yıkama aracı ile tüm mahalleyi yıkadı. Ayrıca mahalle, sivrisinek ve karasinek uçkunlarına karşı ilaçlandı.

MAHALLE SAKİNLERİ ÇOK MEMNUN
Zübeyde Hanım Mahallesi esnafından Mehmet Mustafa Osmanlı, Altındağ Belediyesi’nin çalışmalarından oldukça memnun olduklarını söyledi.

40 yıldır İskitler’de esnaf olduğunu söyleyen Osmanlı, mahallelerinin her geçen gün daha da iyiye gittiğini belirterek “Temizlik için kullanılan araçların çok modern ve çok teknolojik olduğunu görüyorum. Bu da çok güzel" dedi.

İskitler Evliya Çelebi Ortaokulu Müdür Yardımcısı Enver Erol da, Altındağ Belediyesi’nin her konuda olduğu gibi temizlik konusunda da çok titiz olduğunu belirtti.

“Okullarımızın temizliği ile de her zaman yakından ilgileniliyor” diyen Erol, Altındağ Belediyesi’ne teşekkür ederek çalışmalarının devamını diledi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK
Sakarya, Aydınlıkevler, Seyfi Demirsoy ve Örnek mahallelerinde de benzer çalışmalar yürüten Altındağ Belediyesi, vatandaşların sağlığı ve rahatı için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, mahalle bazlı bu tür temizlik faaliyetlerine tüm Altındağ genelinde devam edeceklerini, etap etap tüm Altındağ’da benzer çalışmaların yapılacağını sözlerine ekledi

Kaynak: İHA