Şanlıurfa'dan Erzurum'a Gönül Köprüsü

Şanlıurfa Memurları Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu, hazırladıkları "Şanlıurfa'dan Erzurum'a Gönül Köprüsü" Projesi kapsamında Erzurum'a geldi.

Erzurum İli Memurlar Derneği'ni ziyaret eden ŞUMDER Başkan Yardımcısı Süleyman Küçük, burada yaptığı konuşmada, amaçlarının gönül iki şehir arasındaki gönül bağlarını pekiştirmek olduğunu söyledi.

Projenin, Türkiye'deki tüm memur derneklerine örnek teşkil edebileceğini belirten Küçük, şunları kaydetti:

"Dernek olarak yaptığımız bu organizasyon sayesinde, Erzurum'da çalışan memurlar ile tanışarak faaliyetlerinden istifade edebilme, gönül ve sevgi köprüsü kurarak birçok güzelliğe vesile olduğumuza inanıyorum. Gönül köprüsü sayesinde iki şehir arasında gönül birlikteliği oluşturarak, yapılacak ziyaretlerin sayısını artırmayı düşünüyoruz. Şanlıurfa'dan Erzurum'a, Erzurum'dan Şanlıurfa'ya uzanacak gönül köprüleri umuyorum ülkemizdeki diğer şehirlerede yansır."

ERİMDER Başkanı Turgay Türkeş de sivil toplum kuruluşlarının önemine değinerek, dernek olarak yapılan faaliyetler hakkında ŞUMDER üyelerine bir sunum yaptı.

Ziyaretlerin karşılıklı devam edeceğini ifade eden Türkeş, "Amacımız, Erzurum ve tüm ülkemizdeki memurlar arasında kardeşliği, birlik ve beraberliği tesis ederek, birbirimizin fikirlerinden istifade etmektir. Bu çerçevede ülkemizdeki tüm memurları bu gönül köprüsünü oluşturmaya davet ediyorum" diye konuştu.

ŞUMDER üyeleri daha sonra şehrin tarihi ve turistik yerlerini gezdi.

Kaynak: AA