Hasta Yakınlarına Sıcak Yuva

Kanser hastalarının uzun süren tedavilerinde kendilerine refakat eden hasta yakınlarına Yenimahalle Belediyesi’nden sıcak bir yuva geliyor.

Hasta Yakınlarına Sıcak Yuva
Onkoloji Hastanesi’nin bahçesinde yakınlarının sağlığına kavuşmasını bekleyen hasta yakınları için önümüzdeki aylarda Onkoloji Hastanesi Misafirhanesi hizmete geçiriliyor.

Yenimahalle Belediyesi’nin yapımını gerçekleştirdiği misafirhane, Eylül ortalarında kapılarını hasta yakınlarına açıyor. 450 kişi kapasiteli misafirhanede, birer, ikişer ve üçer kişilik odalarda vatandaş ağırlanacak. Açık restorandan, internet kafesine kadar pek çok alanda hizmet verecek olan misafirhane, 31 araç kapasiteli otoparkıyla 4 bin 300 metrekare alana inşa ediliyor.

YAŞAR’DAN İNŞAAT DENETİMİ
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, misafirhane inşaatını gezerek, inşaat hakkında bilgi aldı. İnşaatın en kısa zamanda tamamlanması talimatını veren Yaşar, inşaat malzemelerine kadar pek çok detayla yakından ilgilendi. Hasta yakınlarına tedavi sürecinde Yenimahalle Belediyesi’nin ev sahipliği yapacağını söyleyen Yaşar, “Hedefimiz, vatandaş için her alanda hizmet üretmek” dedi

Kaynak: İHA