Yaz Tatili İçin Kitaplar Türkiye İş Bankası’ndan

Türkiye İş Bankası’nın ülkede daha çok çocuğun nitelikli kitapla buluşması, okuyan ve sorgulayan gençlerin sayısının artması ve öğrenciler için fırsat eşitliğinin oluşmasına katkı sağlanması amacıyla 2008’den beri sürdürdüğü “Karneni Göster Kitabını Al” kampanyası Ödemiş Şubesi’nde de başladı.

Yaz Tatili İçin Kitaplar Türkiye İş Bankası’ndan
Türkiye İş Bankası Ödemiş Şubesi 'nce kampanya çerçevesinde Üç Eylül Yatılı Bölge Ortaokulu'nda (YBO) eğitim gören öğrencilere kitaplar hediye edildi. Kampanyaya bundan sonra da Ödemiş Şubesi 'nde devam edileceği bildirildi.

Üç Eylül YBO 'yu ziyaret eden Türkiye İş Bankası Ödemiş Şubesi 2. Müdürü Gökhan Akın, kampanya ile ilgili çocuklara bilgi vererek, Ödemişli tüm öğrencileri karneleriyle birlikte Ödemiş Şubesi 'ne gelip yaz tatilinde okuyacakları kitaplarını almaya davet etti.

Akın, ayrıca kampanyayla ilgili olarak şunları söyledi: “2007-2008 öğretim yılı sona ererken'Karneni Göster Kitabını Al'başlığında bugüne kadarki en büyük kitap kampanyalarından birini gerçekleştirildi.

İzleyen yıllarda da tekrarlanan ve 2013 yılında da devam ettirilen kampanya ile bugüne kadar toplam 6 milyon kitap, 5 milyon ilkokul ve ortaokul öğrencisiyle buluşturuldu. 'Karneni Göster Kitabını Al'kampanyasında bu yıl Türkiye İş Bankası tarafından çocuklarımıza çağdaş mizah edebiyatımızın dünya çapındaki temsilcisi Aziz Nesin 'in öykülerinden seçilerek hazırlanmış'Aziz Nesin 'den Çocuklara En Güzel Öyküler'kitabı armağan edilecek. Karnesini veya elektronik karnesinin dökümünü Türkiye İş Bankası şubelerine getiren öğrencilere'Aziz Nesin 'den Çocuklara En Güzel Öyküler'verilecek; böylece kampanya çerçevesinde bu yıl toplam 1 milyon öğrenciye 1 milyon kitap armağan edilecek. Türkiye İş Bankası, tüm ilköğretim seviyesindeki çocuklarımızı karneleri ile birlikte kendilerine en yakın şubeye davet ediyor.”
Kaynak: İHA