Başkan Akaydın’a İçme Suyu Teşekkürü

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, hafta sonunda Döşemealtı ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Akaydın’a İçme Suyu Teşekkürü
Başkan Akaydın, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Turgay Genç, Bademağacı Belediye Başkanı Bekir Akyol, Dağbeli Belediye Başkanı Ali Gökay ile birlikte bünyesinde 4 kooperatif bulunduran Döşemealtı Kuzey Akdeniz Toplu İşleri Yapı Kooperatifi’nde esnafla buluştu. Başkan Mustafa Akaydın, burada Yeni Hurdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi’nin genel kuruluna katıldı.

Yeni Hurdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Nuri Bilen, Başkan Akaydın’a yeni yapılan toplu işyerlerine kısa sürede içme suyu şebekesi getirdiği için teşekkür etti. Akaydın, bu bölgede 7 kilometrelik bir içme suyu şebeke hattı döşediklerini ve 500 bin TL’nin üzerinde bir yatırım yaptıklarını söyledi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın ise, “Sizler Antalya’nın yerel ekonomisinde çok önemli bir yere sahipsiniz. Bu bölgede çalışan mermerciler Burdur ve Bucak’ta Türkiye’nin yüz akı konumundadır. İlerleyen zamanlarda mermeri ham olarak değil de işleyerek gönderirlerse daha güzel olur. Hurdacıların ise geri dönüşüm ekonomisine büyük katkıları var” dedi.

Antalya Mermerciler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi’nin ofisinin açılışını da gerçekleştiren
Başkan Akaydın ve beraberindekiler Döşemealtı’nda bazı ziyaretlerde bulundu. Alevi Yolu Kültür Araştırma ve Dayanışma Derneği’nde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Başkan Akaydın, Yeniköy Talebe Yurdu’nun kermesini ziyaret etti.
Kaynak: İHA