Gündem / 16 Haziran 2013

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920


1- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kazlıçeşme'de düzenlenecek "Milli İradeye Saygı Mitingi" ile Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda yapılacak Türkçe Olimpiyatları'nın kapanış programına katılacak.

-Erdoğan'a, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış da eşlik edecek.

YASAMA-YÜRÜTME-SİYASET

1- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Toprak Bayramı kutlamalarına katılacak.

2- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yenimahalle, Akyurt, Kazan ilçeleri belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısına katılacak.

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

2- Batı Afrika sahil ülkelerindeki örgütlerden 300 temsilcinin katılımıyla "Mali'nin Dostları Toplantısı" yapılacak.

SPOR

1- A Milli Kadın Basketbol Takımı, Fransa'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda, A Grubu'ndaki ikinci maçında Karadağ ile karşı karşıya gelecek.

2- A Milli Kadın Voleybol Takımı, CEV Avrupa Ligi 1. ayak A Grubu üçüncü maçında TVF Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda Bulgaristan ile karşılaşacak.

3- A Milli Erkek Voleybol Takımı, Hırvatistan'da düzenlenen CEV Avrupa Ligi 1. ayak C Grubu üçüncü maçında İsrail ile karşı karşıya gelecek.

4- Beşiktaş Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde yapılacak.

-Mevcut başkan Fikret Orman ile eski yönetici Serdal Adalı, başkanlık için yarışacak.

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA