Bozdağ Kayak Merkezi

DENİZLİ - Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, "Bozdağ Kayak Merkezimiz işbirliği ve güç birliğimiz sayesinde en kısa sürede ülkemiz turizmine hizmet etmeye başlayacak" dedi.

Zolan, Bozdağ Kayak Merkezi ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada, Denizli'nin tüm sektörlerde söz sahibi olmasını istediklerini belirtti.

Bozdağ Kayak Merkezi'nin kış turizmi açısından büyük önem taşıdığına işaret eden Zolan, şunları kaydetti:

"Denizli, turizm sektöründe bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bunun için Denizli'nin kış turizminde söz sahibi olmasını sağlayacak Bozdağ Kayak Merkezi'ne Denizli Belediye Meclisimizin aldığı kararla 4,5 milyon lira para aktaracağız. AK Parti Denizli Milletvekillerimiz Nihat Zeybekci, Mehmet Yüksel, Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak'ın büyük gayretleri sonucunda Maliye Bakanlığımız tarafından Bozdağ Kayak Merkezi'ne 5 milyon liralık bir kaynak aktarıldı. Valimiz Abdülkadir Demir de bu proje için büyük çaba sarf ediyor. Denizli İl Özel İdaremiz de bu projeye maddi kaynak aktaracak. Böylece Bozdağ Kayak Merkezimiz işbirliği ve güç birliğimiz sayesinde en kısa sürede ülkemiz turizmine hizmet etmeye başlayacak. Bundan da kazançlı çıkan ülkemiz ve Denizli ekonomisi olacak.''

Zolan, Denizli'nin geleceğinin turizm sektöründe olduğuna dikkati çekti.

Kaynak: AA