Vali Köşger Motosiklete Bindi

Sinop Motor Sporları Kulübü tarafından düzenlenen "1. Uluslararası Motosiklet Festivali" ikinci gününde gerçekleştirilen gösteriler sırasında bir katılımcı, Vali Köşger'i motosiklete bindirerek gezdirdi.

Vali Köşger Motosiklete Bindi
Ülke genelinden gelen yaklaşık 75 motorcu İskele Meydanı'nda birbirinden ilginç gösteriler sundu. Meydanda toplanan yüzlerce vatandaş da gösterilerini nefessiz izledi. Organizasyon hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Atilla Şen, bu yıl ilki düzenlenecek festival ile ilin tanıtımının yapılmasının yanı sıra Sinop'ta motosiklet kültürünün yaygınlaştırılmasının amaçlandığını söyledi.

Atilla Şen, festivale şu an itibariyle 70 kişinin katıldığını, festivalin son gününde bu sayının 150 ile 200 arasında değişebileceğini kaydetti.

Sinop Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü organizesiyle 14-16 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen etkinliğin kamp ağırlıklı olduğunu dile getiren Şen, festival kapsamında birbirinden ilginç ve renkli yarışmalarında yapılacağını sözlerine ekledi.

Bu arada festivalin açılışına katılan Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, motosikletlerden birinin arkasına binerek festival alanını gezdi. Köşger daha sonra gösterileri beraberinde ki İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Orhan Alpay, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik ve Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar ile birlikte limanda ki gezi teknesinden izledi.
Kaynak: İHA