Saadet Partisi Sakarya İl Divan Toplantısı

SAKARYA - Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Hiç şüphesiz ki Türkiye'de seçimlere en hazırlıklı parti Saadet Partisi'dir" dedi.

Kamalak, partisinin Adapazarı ilçesindeki bir düğün salonunda düzenlenen İl Divan Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Saadet Partisi'nin prensiplerinden taviz vermediğini, belli bir modele göre çalıştığını ve Allah rızasıyla hareket ettiğini anlattı.

Aday belirleme çalışmalarının sürdüğünü, bazı illerde adayları ilan ettiklerini kaydeden Kamalak, "10 gün önce Yalova'da 2 ilçe adayımızı ilan ettik.Van'da da adaylarımızı belirledik. O münasebetle tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun" ifadesini kullandı.

Kamalak, partisinin Türkiye için sigorta görevi yaptığına işaret ederek, şöyle konuştu:

"Saadet Partisi, sürekli aklı selimi öne çıkarmaktadır. Saadet Partisi, İslam alemi için bir rehberdir. Niye? 'İslam alemi birleşmelidir' diyoruz. Saadet Partisi, dünya için de tek çaredir. Savaş değil, barış... Tüm insanlığın savaşa değil, barışa ihtiyacı vardır. Çatışma değil, diyalog... İnsanlar Gezi Parkı'nda olduğu gibi ortalığı yakıp yıkarak bir yere varamaz. Çifte standart değil, adalet... Tüm insanlık adalete muhtaç. Üstünlük değil, eşitlik... Sömürü değil, hakça paylaşım... Bugün İslam alemi geometrik şekillerle bölünmüş durumdadır. Küresel emperyalizm tarafından bölünmüştür. Her gün bir vatandaş saldırıya uğruyor, ülkeleri yağmalanıyor. Bunu durdurabilmek için 'gelin bir olalım' diyoruz. Kardeşliğin, adaletin ve barışın tek sigortası Saadet Partisi'dir."

-"Barışın sağlanması noktasında öncülük eden parti biziz"

Kamalak, Türkiye'de barışın ve kardeşliğin sağlanmasını gönülden istediklerini söyledi.

"Barışın sağlanması noktasında öncülük eden parti biziz" diyen Kamalak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Türkiye'de barış süreci başlatılmıştır' diyebiliriz ama bu bir ateşkestir. Gerçek anlamda barış süreci değildir. Barışın gelebilmesi için terörü doğuran olayları ortadan kaldırmamız lazım. Terörü sıfırdan alıp dayanılmaz boyutlara getiren güçler siperde bekliyor ve onları finanse ediyor. Terörün finansman kaynaklarını kurutmak lazım. Bunları ortadan kaldırmadan ve gerekli tedbirleri almadan,' PKK yurt dışına gitti' gibi sözlerle kendimizi kandırmanın manası yoktur."

Kaynak: AA