Tatil Zili Çaldı
Bilecik’in Bozüyük ilçesinde 2012-2013 eğitim öğretim yılının sona ermesi münasebetiyle Mehmet Akif Ersoy İlk/Ortaokulu'nda karne töreni düzenlendi.

Okul Müdürü Musa Yılmaz ise öğrencilere seslendi. Yılmaz, ”Evet sevgili öğrenciler saat 10.00’da bu eğitim öğretim yılının son zili çaldı. Sekizinci sınıf öğrencilerimizi hayata ve bir üst öğrenime uğurluyoruz. Ama onlar bizim gönüllerimizde olacaklar. Onların başarılarını duydukça onlarla gurur duyacağız. Çocuklarımız önemli, karneler önemli değil diyorum ve hepinize iyi tatiller diliyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından ilk ve ortaokul öğrencileri arasından en fazla kitap okuyan ve sınıflarındaki not ortalamasında ilk 3'e giren öğrencilere teşekkür belgesi verildi.
Ardından evde eğitim alan Muhammed Gökhan Kartal’a belgesi verildi.
Son olarak İstiklal Marşı'nın okunmasıyla birlikte karnelerini alan öğrenciler koşar adımlarla 3 ay sürecek tatil yolculuğuna çıktılar
İlçede, 2012-2013 eğitim öğretim yılında 4 bin 150 lise, 9 bin 648 ilkokul ve ortaokul öğrencisinin karne alacağı, 997 okul öncesi öğrencisinin de mezun olacağı kaydedildi.
