Selendi'de 4 Bin 523 Öğrenci Karne Aldı
Selendi ilçe merkezi ile belde ve köylerinde okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarında eğitim gören 4 bin 523 öğrenci karne alarak yaz tatiline başladı.

Üç Eylül Ortaokulu'nda yapılan törenle başarılı öğrenciler onur belgesi ile ödüllendirilirken, Okul Müdürü Mehmet Semiz, başarılı öğrencileri kutladı ve yaz tatilinin en verimli şekilde değerlendirmelerini istedi. Semiz, duygu, düşünce ve hayal dünyalarını zenginleştirerek kitaplardan uzak kalmamalarını, bol bol kitap okumalarını, ilgi alanlarını, yeteneklerini geliştirerek etkinliklere katılmalarını önerdi.
Bu arada, 2013-2014 eğitim öğretim yılında, ilk zil 16 Eylül Pazartesi günü çalarken, Anaokulu ve ilköğretim birinci sınıf öğrencileri 9 Eylül'de uyum programına alınacak. Birinci yarıyıl 24 Ocak 2014'te sona erecek. İkinci dönemin ilk dersi 10 Şubat'ta başlayacak. 2013-2014 eğitim öğretim yılı 13 Haziran'da 2014 tamamlanacak. Önümüzdeki yıl Selendi'de 395 öğrenci 1 sınıfa başlayacak.
Öte yandan, okul öncesi ve branş öğretmenleri, 17 Haziran'dan itibaren 3 haftalık hizmet içi eğitime alınacak.
