“her Çocuk Mükemmel Doğar” Programı Beğeni Topladı

Yozgat’ın Sorgun Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu tarafından hazırlanan “Her Çocuk Mükemmel Doğar” adlı tiyatro gösterisi izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

“her Çocuk Mükemmel Doğar” Programı Beğeni Topladı
Sorgun İlyas Arslan Sinema ve Tiyatro Salonunda düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Levent Kılıç, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, öğrenci ve veliler katıldı.

Anne ve babaların çocuklarına karşı hatalı davranışlarının hatırlatıldığı gösteri izleyicilerden tam not aldı. Program sonunda kısa bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Levent Kılıç “Ben buraya geldiğimde diğer programlara benzer bir program izleyeceğimi düşünmüştüm. Ama gözyaşlarımı tutamadım. Tüm okul öğretmen idareci ve öğrencilerini özellikle bu programın hazırlanmasında en büyük emek sahibi Nazife Erdoğan hoca hanımı tebrik ediyorum. Keşke bu programı tüm sorgunluya izletebilseydik. Hepimizin buradan çıkaracağı büyük dersler var.” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Şimşek ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı da tebrik ve teşekkürlerini bildirdikten sonra öğrencilerle toplu resim çekimi yapıldı.
Kaynak: İHA