Genel Müdür Güney, Kastamonu’ya Geldi

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Davut Güney, Kastamonu’da geçtiğimiz yıl içersinde 100 bin kişinin Tapi ve Kadastro Müdürlüklerinde işlem yaptığını söyledi.

Genel Müdür Güney, Kastamonu’ya Geldi
Güney, Tapu ve Kadastro Kastamonu 19. Bölge Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren tapu ve kadastro müdürlüklerinde yürütülen çalışmaları yerinde görmek için Kastamonu’ya geldi. Tapu ve Kadastro Kastamonu 19. Bölge Müdürlüğünün yeni binasını gezen Güney, 2014 yılında yeni hizmet binasının faaliyete geçeceğini ve bundan sonra vatandaşlara daha iyi hizmetler sunulacağını söyledi.

Kastamonu’nun Kuzeykent Mahallesindeki 13 bin metrekarelik alana inşa edilecek yeni hizmet binasının proje çalışmalarının sonuna geldiklerini belirten Genel Müdür Güney, 2013 yılında ihaleye çıkıp 2014 yılı sonuna kadar hizmet binasını tamamlamayı planladıklarını kaydetti.

Yeni hizmet binasında vatandaşların memnuniyetini en üst seviyeye çıkartmayı planladıklarını aktaran Güney, “Kastamonu’da 2B çalışmalarını tamamladık. Talebe bağlı olarak 2B tespit ve değerlendirmesine devam edilecek. Kastamonu’da 2 bin 240 kullanıcı ve 2 bin 74 parselde 2B tespit ve değerlendirmesi gerçekleştirdi. Kastamonu’da 2012 yılında 20 binin üzerinde işlem yapıldı. Bu rakamın 100 bin kişinin direkt yada dolaylı olarak Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’ne işlem yapmak için geldiği anlamı taşıyor” dedi.

Ardından Güney, Tapu ve Kadastro 19. Bölge Müdür Vekili Mustafa Çetinkaya ile birlikte birimleri gezerek bilgi aldı.
Kaynak: İHA