Derik'te Karne Heyecanı

Mardin'in Derik ilçesinde öğrenciler 2012-2013 eğitim öğretim yılının sona ermesi ile birlikte karnelerini aldı.

Derik'te Karne Heyecanı
Derik'teki Cumhuriyet İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine Kaymakam Ahmet Demirci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kahraman ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cemal Ayebe katıldı.

Öğrencilerle sohbet edip şakalaşan Kaymakam Demirci, öğrencilere başarılı olmaları için çok çalışmalarını tavsiye etti. 4/A sınıfında öğrencilere İngilizce bir soru soran Kaymakam Demirci'ye doğru cevabı veren Muhammed Necim adındaki öğrenci, Kaymakam Ahmet Demirci tarafından spor ayakkabı ve futbol topu ile ödüllendirildi. Sınıfları gezerek öğrencilere karnelerini veren Kaymakam Demirci, "Takdir ve teşekkür alan öğrencileri kutluyorum. Karnesinde zayıf olan çocuklarımız da üzülmesin. Bu tatili iyi değerlendirsinler. Eğer çok çalışırlarsa onlar da arkadaşları gibi başarı belgesi alırlar. Onun için herkesin derslerine iyi çalışıp ailesine, toplumuna ve vatanına faydalı birer fert olmasını temenni ederim" dedi.

Çeşitli hediyelerle birlikte karnelerini alan öğrenciler, Kaymakam Demirci'ye teşekkür ederek öğretmenleri için de iyi bir tatil geçirmelerini diledi.
Kaynak: İHA