Biga'da Mezuniyet Heyecanı

ÇANAKKALE - Biga Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde "mezuniyet töreni" yapıldı.

Okuldaki Çok Amaçlı Salon'da düzenlenen törende konuşan Okul Müdürü Meryem Canakay, gelecekten, asıl gelecek bu öğrenciler olduğu için mutluluk duyduklarını söyledi.

Canakay, mezunların, kendileri ve ailelerinin yanı sıra artık ülkeye ve insanlığa karşı da sorumlu hale geldiklerini bildirdi.

Daha sonra, Biga Belediye Başkanı Mehmet Özkan tarafından okul birincisi Çisem Melike Engin'e diploması ve plaketi verildi.

Bayrak devir teslim töreninin ardından Acil Tıp Teknikerliği alanından mezun olan 25 öğrenci ile Hemşirelik alanından mezun olan 20 öğrenciye diplomaları dağıtıldı.

Törende ayrıca, Türkiye Atık Pil Derneği ve Biga Belediyesi iş birliğiyle hazırlanan atık pil toplama kampanyasında en fazla atık pil toplayarak il birincisi olan Biga Anadolu Sağlık Meslek Lisesine, Biga Belediyesi tarafından alınan fotokopi makinesi verildi.

Törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Avlanır, Biga Devlet Hastanesi yöneticisi Op. Dr. Alper Fırat Polat, Biga Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Özlem Aydın, öğretmen, öğrenciler ve veliler katıldı.

Kaynak: AA