Bir Salon Da Yarbay Refik Cesur’a

İzmit Belediyesi’nden bir çok amaçlı salon da Yeşilova’da bulunan Yarbay Refik Cesur İlkokulu'na yapıldı.

Bir Salon Da Yarbay Refik Cesur’a
Yarbay Refik Cesur İlkokulu'na yaptırılan salonun açılışı için düzenlenen törene İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İbrahim Okutan, Yeşilova Mahalle Muhtarı Selahattin Kural, İlkokul Müdürü Yusuf Çoban, Orta Okul Müdürü İrfan Yücel, Okul Aile Birliği Başkanı Kadriye Akcan, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Salon açılışında ayrıca 161 anaokulu öğrencisinin mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Açılışta konuşan Başkan Doğan, geçen 4 yıl içinde 50 den fazla okula çok amaçlı salon, kütüphane, öğretmenler odası yaptıklarını belirterek, "Milletvekili olduğum dönemde de okullarımızı ziyaret ediyordum. O zamanlar bizlerden okula bir bilgisayar, tepegöz, projeksiyon cihazı isteniyordu. Çok şükür şu anda okullarımız da bilgisayar sınıfları, sınıflarda projeksiyon cihazları var. Yarının doktorları, mühendisleri, mimarları, öğretmenleri, sanatçıları, yöneticileri bu salonlarda yetişecek" dedi.

SBS kursları, gençlik merkezleri, çocuk meclisi ve çeşitli etkinliklerle eğitimde kalite ve fırsat eşitliği gibi konularda çalışmalar yürüttüklerini de söyleyen Doğan, "Bir baba, bir çocuk doktoru ve bu şehrin yöneticisi olarak özellikle eğitim alanında yaşanan bir olumsuzluğa duyarsız kalmam söz konusu dahi olamaz. Eğitime olan desteğimiz artarak devam edecek" şeklinde konuştu.

Yarbay Refik Cesur İlkokulu Müdürü irfan Yücel de, Başkan Doğan’a eğitime katkılarından dolayı teşekkür etti. Okul Aile Birliği Başkanı Kadriye Akcan da Doğan’a çiçek verdi. Konuşmaların ardından çok amaçlı salonun kurdelası çocuklarla birlikte kesildi.
Kaynak: İHA