Akademi Edirne Projesi

EDİRNE - Edirne Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, "2012-2013 eğitim öğretim yılı Edirne için çok bereketli geçti ve alt yapısı çok sağlam projeler düzenlendi" dedi.

Özcan, Akademi Edirne Projesi kapsamında Devecihan Kültür Merkezi'nde düzenlenen söyleşide yaptığı konuşmada, Edirne'de düzenlenen projelerin öğrencilere yeni ufuklar kazandırdığını belirtti.

Projeler arasında yer alan "Akademi Edirne"nin, alanında Türkiye'ye önderlik ettiğini belirten Özcan, "Bu projede en büyük pay valimiz Hasan Duruer ve Akademi Edirne Genel Sekreteri Fahri Tuna'nındır. Bu proje ile 6 farklı alanda öğrencilerimiz, 40 sanatçıyla bir araya geldi. Çok güzel kazanımlar elde edildi. Farklılıklar oluştu. 2012-2013 eğitim öğretim yılı Edirne için çok bereketli geçti ve alt yapısı çok sağlam projeler düzenlendi" dedi.

Söyleşiye katılan tiyatrocu Berat Yenilmez de öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Söyleşinin ardından "Edirne ve İnsan" konulu resim, şiir, hikaye, biyografi, deneme ve fotoğraf yarışmalarında dereceye öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Törene katılan Edirne Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner de Milli Eğitim Müdürü Özcan, Akademi Edirne Genel Sekreteri Fahri Tuna, Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Boz ile projede görev alan öğretmenler Sedat Sayın, Nadide Dilek Altay ve Birgül Erken'e teşekkür belgesi verdi.

Kaynak: AA