Kepez'de 130 Kilometre Sathi Asfalt

ANTALYA - Kepez Belediyesi, yaz döneminin gelmesiyle sathi kaplama asfalt sezonunu açtı.

Kepez Belediyesi ekipleri, sezonun ilk sathi kaplama asfalt çalışmasını, Büyükşehir Kanunu ile Kepez'in bir mahallesi haline getirilen Gaziler köyünde yaptı. Asfalt sezonunu başlatmak amacıyla düzenlenen törende konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, eskiden köy olan Gaziler Mahallesi'nin geçmişe göre daha çok hizmet alacağına dikkati çekti.

Bu yıl ihtiyaç olan mahallelerde toplam 130 kilometre sathi kaplama asfalt çalışması yapacaklarını açıklayan Tütüncü, Gaziler'de de 20 kilometre yolun asfaltlanacağını bildirdi. Tütüncü, "Bu rakam, köyümüzün asfalt ihtiyacını ortadan kaldırması, asfalt beklentisini karşılaması bakımından önemlidir. Gaziler köyü, yaptığımız temel belediyecilik hizmetleriyle eski görüntüsünden hızla uzaklaşıyor ve Kepez'in, Büyükşehir'in modern bir mahallesi haline geliyor'' dedi.

Tütüncü, ilçede bugüne kadar 481 kilometresi sathi, 290 kilometresi sıcak asfalt olmak üzere 771 kilometre asfalt çalışması yapıldığını söyledi.

AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar da Gaziler'in, yeni hizmetleri hızlı şekilde almaya başlayacağını bildirdi.

Gaziler Muhtarı Yıldıray Bakay, asfalt çalışmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Tütüncü'ye teşekkür etti.

Kaynak: AA